CFD introduceert het Assurantie Transparantie Pakket

Op 1 juli 2024 worden de nieuwe regels voor provisietransparantie schadeverzekeringen van kracht. CFD heeft voor alle verzekeringskantoren een speciaal pakket ontwikkeld met alles wat een kantoor nodig heeft, om de nieuwe wet snel een eenvoudig in te vullen.

Het Assurantie Transparantie Pakket (ATP)
Het pakket bestaat uit vier onderdelen. Naast een eenvoudige en snelle implementatie is een tweede doel om de toegevoegde waarde van het onafhankelijke verzekeringskantoor sterker te benadrukken. Dit om tegenwicht te bieden aan de 'Doe Het Zelf' verzekeringsmarkt (DHZ).

HET PAKKET.
 • Digitale brochure.
  Deze brochure is ontwikkeld om prospects en klanten inzicht te geven in de unieke dienstverlening van verzekeringskantoren. Er wordt een vergelijk gemaakt met de dienstverlening van DHZ-aanbieders om goed het verschil te laten zien. Voor de lezer wordt direct duidelijk waarom een onafhankelijk verzekeringskantoor de betere keuze is. Bekijk hier de brochure.
   
 • Geactualiseerde CFD-leidraad provisietransparantie schadeverzekeringen. 
  Deze CFD-leidraad is een vervanging van de eerder door CFD gepubliceerde leidraad. Toegevoegd zijn adviezen over prolongatie, overname van verzekeringen van een ander kantoor en standaard teksten die je kunt opnemen in de offerte.
   
 • EXPRESS Service Verzekeringen.
  Soms vraagt je klant je met spoed een verzekering te regelen en is er onvoldoende tijd om dienstverlening en provisietransparantie volledig en nauwkeurig te kunnen toelichten. Met het document EXPRESS Service Verzekering los je dit eenvoudig op met je klant. Dit document is door CFD ontwikkeld en exclusief in dit pakket verkrijgbaar. 
   
 • Dienstenkaart.
  Met de Dienstenkaart wordt alle informatie over jouw kosten en dienstverlening, voor alle diensten die je levert (inclusief verzekeringen) teruggebracht tot 1 A4. De Dienstenkaart helpt kantoren om het gesprek over kosten versus dienstverlening makkelijker te maken. Bekijk hier een voorbeeld.
De kosten
Het ATP is beschikbaar in twee versies.
 • Pakket A. € 39,50. De Digitale brochure, Dienstenkaart en het document EXPRESS Service Verzekeringen worden in de orginele formats geleverd. Het kantoor kan zelf kantoorgegevens toevoegen en eventueel teksten aanpassen. De CFD-leidraad is in PDF.
   
 • Pakket B. € 59,50. CFD zorgt voor de personalisering met kantoorgegevens en kosten voor de dienstverlening in de Dienstenkaart en de Digitale brochure. Deze worden in PDF format aangeleverd, evenals de CFD-leidraad. Het EXPRESS Service Verzekeringen document wordt in Word aangeleverd.  Bedragen exclusief 21% BTW

CFD wenst alle verzekeringskantoren succes met het transparant proof maken van hun onderneming.
Geplaatst op 06-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: