Derde NARIM Young Risk Manager Scholarship Award gewonnen door Yelani Rojas

Voor het derde jaar op rij werd tijdens het NARIM Congres de NARIM Young Risk Manager Scholarship Award door Aon uitgereikt. Winnaar is Yelani Rojas Morales, Claimsmanager bij AkzoNobel.

V.l.n.r. NARIM-voorzitter Albert van Haastrecht, Award-winnaar 2023 Bonny Lepidis, Award-winnaar 2024 Yelani Rojas Morales en Managing Director van Aon Global Risk Consulting Alex van den Doel

Alex gaf in zijn speech aan dat het aantrekken van jong talent en het blijven ontplooien van initiatieven voor jonge professionals super belangrijk is. Uit de vele sollicitanten is Yelani gekozen vanwege haar pakkende motivatiebrief.
Yelani is een Claims Specialist met een sterke juridische achtergrond en zeven jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Momenteel is zij verantwoordelijk voor het beheer van een gevarieerde portefeuille van zeer complexe claims binnen de wereldwijde verzekeringsprogramma's van AkzoNobel.

Yelani was zichtbaar verrast toen haar naam genoemd werd door NARIM-voorzitter Albert van Haastrecht. Maar ook heel erg blij. Ze gaf aan met deze opleiding de vaardigheden te kunnen ontwikkelen en verbeteren die nodig zijn voor het effectief integreren van risico's in strategische besluitvorming. “Ik zal mijn inzicht in het integreren van risico-overwegingen in besluitvormingsprocessen kunnen verdiepen en deze instrumenten kunnen combineren in een uniek kader, wat uiteindelijk mijn aanpak van schadebeheer zal verbeteren.”

Dat het volgen van de opleiding ‘Integrating Risk into decisionmaking’ aan de Cambridge University een unieke kans is, bleek wel uit de woorden van de winnaar van vorig jaar, Bonny Lepidis. “Het is een mooie kans. Niet alleen doe je gericht kennis op die je mooi kunt delen binnen en buiten het bedrijf, maar je leert ook nieuwe mensen van over de hele wereld kennen. Je blijft elkaar en jezelf uitdagen.”

Lees ook: Pim Moerman wint Narim Award 2024

 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 07-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: