Lancering nieuwe Dolmans pay-off, huisstijl en website

Met veel trots presenteert Dolmans een nieuw merkverhaal. Onder het credo ‘Aandacht vóór alles’ zet het bedrijf zich dagelijks maximaal in voor een veilige en gezonde omgeving. Dat doet Dolmans met een breed palet aan diensten, van reconditionering tot schimmelsanering en van lekdetectie tot plaagdierpreventie.

“Deze stap is een weerspiegeling van ons commitment aan onze klanten en medewerkers”, vertelt Laura Hopman, marketing & sales manager bij Dolmans Groep. “We hebben geluisterd naar wat voor hen echt belangrijk is en dat omgezet in een overkoepelend concept waar al onze diensten en expertise samenkomen.” Hiervoor hebben we een volledig vernieuwde huisstijl gerealiseerd, inclusief website én een bedrijfsbrochure.

Onder het motto ‘Aandacht vóór alles’ onderstreept Dolmans wat het bedrijf altijd al heeft gedaan en waar het zich voor blijft inzetten. De website zorgt ervoor dat alle diensten die Dolmans in de familie van de merken aanbiedt, van preventie tot herstel, op één plek te vinden zijn. De benodigde expertise is daardoor altijd binnen handbereik, waardoor de specialisten van Dolmans klanten nog beter en sneller van dienst kunnen zijn.

Over Dolmans Groep
Dolmans Groep zet zich sinds 1958 in om de bebouwde omgeving – waar mensen wonen, werken, leren en ontspannen – veilig en aangenaam te houden. Op deze plekken is het bedrijf er voor, tijdens en na onveilige, onprettige of ongezonde situaties. Dolmans brengt preventief risico's in kaart of herstelt de gevolgen van een incident. 
Geplaatst op 05-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: