Richard Bakker benoemd tot Senior QBE Nederland

QBE Nederland heeft Richard Bakker benoemd tot Senior Underwriter Cyber, een stap die de ambitie van QBE benadrukt om een leidende rol te spelen in de Nederlandse markt voor cyberverzekeringen.

Richard brengt bijna 14 jaar ervaring mee op het vlak van underwriting van Financial Lines producten. Hij heeft gewerkt voor internationale verzekeraars Zurich, HDI en Chubb, waar hij bij laatstgenoemde als senior cyber underwriter actief was.

Richard treedt per 1 juni in dienst bij QBE en rapporteert aan Gydo van Rheenen, Head of Underwriting Financial Lines Nederland.
"Wij zijn verheugd om Richard aan ons cyberteam toe te voegen," aldus Gydo van Rheenen. "Richard heeft het ontstaan van de cyberverzekeringen in Nederland van dichtbij meegemaakt. Met zijn ervaring en de ontwikkelingen van de afgelopen jaren in de wereld van cyberverzekeringen is hij een fantastische aanwinst voor ons team. De timing is tevens ideaal, aangezien we binnen enkele weken onze primaire cyberpropositie aan de markt zullen presenteren."

Sebastiaan Lambalk, General Manager QBE Nederland, voegt hieraan toe: "Richard's diepgaande kennis van de cybermarkt en zijn succesvolle staat van dienst in het beoordelen en accepteren  van cyberrisico's vormen een zeer waardevolle toevoeging. In een aantal landen in Europa is QBE reeds een leidende cyber verzekeraar en we zijn ervan overtuigd dat Richard een belangrijke rol zal spelen om deze ambitie ook in Nederland te realiseren."
Geplaatst op 03-06-2024

< Vorige


Share on: