Samenwerking ARAG en KNLTB krijgt vervolg

De juridische ondersteuningsdienst 'Even sparren met ARAG' voor tennis- en padelleraren krijgt een vervolg. Na een succesvolle pilot hebben KNLTB en ARAG besloten om de samenwerking voort te zetten. Tennis- en padelleraren met een geldige licentie kunnen gebruik blijven maken van deze service, die is ontworpen om hen te ondersteunen met professioneel juridisch advies.

In de vier maanden durende pilot kregen tennis- en padelleraren de mogelijkheid om gebruik te maken van de mogelijkheid om 30 minuten telefonisch te sparren met een ARAG-jurist. Na een evaluatie van de pilotresultaten zien KNLTB en ARAG een goede basis om de samenwerking verder te verdiepen en te verkennen hoe ze tennis- en padelleraren nog beter kunnen ondersteunen met de juridische expertise van ARAG. 
 
“Dit is een belangrijke stap vanuit onze missie om de tennis- en padelleraar te ondersteunen en te helpen ontwikkelen als volwaardige beroepsgroep”, aldus Jacco Eltingh, Technisch Directeur van de KNLTB. “Leraren werken in verschillende relaties samen met clubs, vaak als zzp’er. Dat roept vaak vragen op over de arbeidspositie van de leraar. Hoe moet een overeenkomst met een club eruitzien?  Hoe ga je om met uren die je maakt naast de tijd die je op de baan doorbrengt? Wat zijn je rechten eigenlijk? En hoe ga je hierover het gesprek aan? Dankzij de samenwerking met ARAG kunnen leraren over zulke vraagstukken sparren met een professioneel jurist.” 
 
Over de keuze voor ARAG zegt Eltingh: “ARAG heeft een reputatie als kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlener. Dat sluit aan bij het soort ondersteuning dat wij onze leraren willen bieden.” 
 
Marc van Erven, CEO van ARAG Nederland: “De samenwerking met de KNLTB is een mooi voorbeeld van hoe we met onze On Demand-diensten nieuwe doelgroepen bereiken in onze missie om het recht toegankelijk te maken voor iedereen.” 

 
Geplaatst op 07-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: