Boudewijn Berkhout nieuwe manager Marine & Engineering bij Allianz

Boudewijn Berkhout is bij Allianz in Nederland begonnen als manager Marine & Engineering. In zijn nieuwe rol wordt Boudewijn verantwoordelijk voor de aansturing van het Marine & Engineering-team beurs en provinciaal. Boudewijn beschikt na zijn jarenlange ervaring in de maritieme verzekeringsbranche over een uitgebreid netwerk, zowel nationaal als internationaal en zowel binnen het speelveld van de makelaar als van de verzekeraar.

Allianz profileert zich in de grootzakelijke markt duidelijk als een stabiele verzekeraar. Wij hebben de ambitie om die rol branche-breed verder uit te bouwen en de ingezette groei voort te zetten. De aanstelling van Boudewijn en de kennis en ervaring die hij meebrengt, gaan daar zeker aan bijdragen.

Femke de Vries, Head of Commercial Underwriting Allianz Nederland: “Wij zijn ontzettend blij dat we deze rol intern hebben weten op te vullen met Boudewijn. Het toont aan dat Allianz naast een stabiele verzekeraar ook een werkgever is waar talent gezien en beloond wordt. We wensen Boudewijn dan ook heel veel succes in zijn nieuwe rol.”

Geplaatst op 03-07-2024

< VorigeVolgende >


Share on: