Jubileumactie van De Goudse: gratis radiozendtijd voor mkb-bedrijven

Ondernemersverzekeraar De Goudse viert dit jaar haar 100e verjaardag. Het familiebedrijf uit Gouda doet dat onder meer samen met haar zakelijke doelgroep en trakteert een zestiental ondernemers op gratis radiozendtijd. “Het mkb is cruciaal voor onze economie en dat mag wel wat meer aandacht krijgen’, vindt directeur Geert Bouwmeester. De radiocommercials zijn vanaf vandaag te horen op zes grote zenders.

Buitenkansje voor elke mkb’er
De afgelopen periode bood De Goudse mkb’ers de mogelijkheid om gratis radiozendtijd te winnen, met een radiospot die meerdere weken te horen is. Alle zakelijke klanten met maximaal 50 werknemers konden meedoen door zo goed en opvallend mogelijk antwoord te geven op de vraag: wat maakt jouw bedrijf uniek? Een jury koos de 16 winnaars. 

Keuze voor authentieke bedrijven
Bouwmeester licht toe: “Bij De Goudse vinden we dat niets mooier is dan een ondernemer die een eigen koers vaart. En daaraan trouw blijft. Bij het jureren hebben we dus vooral gekeken naar de eigenheid van de ondernemers en het unieke karakter van hun bedrijf. Om die authenticiteit goed te benutten, hielp een reclamebureau bij het maken van de verschillende commercials.” 

Vanaf vandaag te horen
De commercials zijn geschreven, de opnamedagen zijn geweest en vanaf vandaag zijn de eerste acht winnaars te beluisteren op Radio 2, Radio Veronica, Sky Radio, Radio 10 en 100% NL. De andere acht zijn te beluisteren in oktober. 
Meer informatie over deze actie kunt u lezen op: De Goudse geeft radiozendtijd aan mkb’ers.
Geplaatst op 01-07-2024

< VorigeVolgende >


Share on: