Lucien Mounier benoemd tot Head of Europe, Cyber Risks bij Beazley

Beazley, een gespecialiseerde verzekeraar, heeft per 1 juli Lucien Mounier benoemd tot Head of Europe Cyber Risks. Mounier, was zes jaar lang hoofd Azië-Pacific (APAC) van Beazley. Mounier is werkzaam in Barcelona en wordt verantwoordelijk voor het opzetten en overzien van de cyberportefeuille en het team van Beazley in heel Europa.

Sinds 2018 heeft Mounier de propositie van Beazley in APAC opgebouwd en geleid, de aanwezigheid van het bedrijf uitgebreid en de groeiambities van Beazley met succes waargemaakt. Hiervoor was hij gevestigd in Frankrijk, waar hij de rol bekleedde van International Cyber and Technology Underwriter, Beazley. Hij kwam bij Beazley van AIG, waar hij Cyber Product Leader, Frankrijk was.

Alessandro Lezzi, Head of International Cyber Risks, zei: "In 2023 realiseerden we een groei van bijna 30% in onze Europese cyberactiviteiten en de benoeming van Lucien vertegenwoordigt de volgende stap in het realiseren van onze cyberambities, het benutten van de kansen binnen de regio en het verder investeren in ons Full Spectrum Cyber-aanbod.

"Cyber is een complexe markt, maar een die Lucien goed kan navigeren, terwijl hij een marktleidend team opbouwt dat bereid is onze klanten te begeleiden in een tijdperk waarin cyberrisico's steeds sneller toenemen. Zijn prestaties bij het vestigen van Beazley als leider in de Aziatisch-Pacifische markt zijn een duidelijke indicatie van zijn uitgebreide vermogen om succesvolle teams te leiden en langetermijnrelaties op te bouwen met makelaars, partners en klanten. Ik kijk ernaar uit om hem terug te verwelkomen in Europa en in ons team."

Lucien Mounier zei: "Door te bouwen aan een preventieve, responsieve en adaptieve aanpak van cyberrisico's werken we aan een veerkrachtigere cybermarkt, waarin onze klanten voorbereid zijn op en niet bang zijn voor de risico's die mogelijk aan de horizon opdoemen. Ik ben verheugd om terug te keren naar Europa, samen te werken met een indrukwekkend team en met onze makelaarspartners, terwijl we verder bouwen en investeren in ons Europese platform en de oplossingen leveren die het succes van onze klanten garanderen."
 
Geplaatst op 03-07-2024

< VorigeVolgende >


Share on: