Faisal Setoe nieuwe Algemeen Directeur HDI Global Nederland

Faisal Setoe is per 1 juni 2024 benoemd als de nieuwe Algemeen Directeur van HDI Global Nederland. Sharon van Herel, de huidige Managing Director, zal het bedrijf verlaten om nieuwe professionele kansen na te streven.

Faisal Setoe is sinds 2019 werkzaam bij HDI Global en bekleedde sinds 2020 de functie van Managing Director van HDI Global Specialty. Met behoud van die functie zal hij volledig verantwoordelijk zijn voor HDI Global in Nederland. Setoe's ervaring in de sector en leiderschapskwaliteiten zullen de positie van HDI Global in Nederland versterken. 

Faisal Setoe: “Inmiddels ben ik al 20 jaar actief in de verzekeringssector en deze ontwikkeling maakt mij enorm enthousiast. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van HDI in mij.”            

David Hullin, lid van de executive board van HDI Global SE, verantwoordelijk voor de regio Europa (zonder Duitsland), Amerika, Azië (ASEAN), Zuid-Afrika en het Midden-Oosten, heet Setoe van harte welkom in zijn nieuwe functie: "Na succesvol verschillende functies te hebben vervuld bij HDI Global is Faisal goed toegerust om groei te stimuleren in lijn met onze visie om de 'partner in  transformation' te zijn voor onze klanten. Ik ken Faisal goed en ik ben ervan overtuigd dat zijn uitgebreide kennis van zowel ons bedrijf als de Nederlandse markt een vlekkeloos vervolg  zal faciliteren. Ik wil ook mijn dank uitspreken aan Sharon van Herel voor haar significante bijdragen aan HDI Global in de afgelopen jaren en haar het beste wensen voor haar toekomst."

Zoals altijd is de nieuwe benoeming onderhevig aan goedkeuring van BaFin, de Duitse toezichthoudende autoriteit.

Geplaatst op 25-04-2024

Volgende >


Share on: