VACATURE ARAG: Contractbeheerder Commercie

Als Contractbeheerder bij onze unit Commercie ben jij dé expert op al onze lopende afspraken en contracten met onze business partners. Wij hebben onszelf gezonde groeiambities gesteld, waarbij jij zorgdraagt voor de ondersteuning en advisering van onze binnen-, buitendienst en business partners. Vanzelfsprekend ben je nauwkeurig én denk je in kansen en mogelijkheden! Lees verder, reageer en dan spreken wij elkaar hopelijk snel!

Over de functie
Als Contractbeheerder bij ARAG ben jij de persoon die ervoor zorgt dat onze Volmachten, Herverzekeraars, ffiliates en provinciale partners optimaal worden geïnformeerd over alle contractuele ontwikkelingen binnen ARAG! Daarnaast speel je een belangrijke rol in het onderhouden van de bestaande contacten met bestaande business partners, signaleer je wettelijke ontwikkelingen en brengt deze naar binnen en acteert daarop waar nodig. Vanzelfsprekend ben jij volledig op de hoogte van alle ins & outs binnen de verzekeringsmarkt om een optimaal resultaat te kunnen realiseren.

Jij werkt samen met de Desk Account Mangers, Business Development Managers in de rayons om onze visie uit te dragen en stelt samen het Salesplan op. Daarbij bewaak je de contractuele afspraken en weet je ook die in commerciële kansen te vertalen. Je bent energiek en gaat voorop in strijd, toont voorbeeldgedrag en helpt mensen waar nodig. Je hebt in deze functie een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en staat continue in contact met jouw collega’s.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
En hoe ziet jouw team er dan uit? Dat bestaat uit onze Business Development Managers, de Contractbeheerders, de Desk Accountmanagers, de Business Analisten en Sales Support. En de bedrijfscultuur? Een cultuur van je en jij. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt én waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Wat vragen wij
De ideale kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau en heeft daarnaast tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring in de financiële dienstverlening bij voorkeur bij een verzekeraar. Wat zien wij verder graag terug bij jou?:
 • Je beschikt over goede kennis van de schadeverzekeringsmarkt waaronder de Volmacht- en Herverzekeringsmarkt, aangevuld met ruime werkervaring
 • Je bent in staat om te anticiperen op behoeften en wensen van de klant
 • Begrip van complexe bedrijfsprocessen en -structuren
 • Je werkt gestructureerd en zelfstandig
 • Je bent goed op de hoogte van wet- en regelgeving rondom Volmachten
 • In het bezit van de diploma’s WFT Schade Particulier & Zakelijk en Gevolmachtigd Agent

Voldoe je gedeeltelijk aan het functieprofiel, maar denk jij toch de ideale kandidaat te zijn? Schroom dan niet en bel of app ons!

Wat bieden wij
 • De functie is ingeschaald in schaal 7 waarbij het referentieniveau E 3.748,25 is op basis van 38 uur per week. Het betreft een indicatie van het salaris waarbij jouw uiteindelijke schaal & salaris afhankelijk zijn van de kennis en ervaring die je meebrengt.
 • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
 • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Manager Commercie & Volmachten Frank Rensen via 06 51 21 50 68 / f.rensen@arag.nl of met onze Recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01 / d.rumpel@arag.nl.

ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. ARAG maakt het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. De ambitie van ARAG is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.
Geplaatst op 08-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: