De negende editie McLarens BBQ druk bezocht

Even werd gevreesd voor wat minder weer tijdens de – alweer – 9de editie van de McLarens zomer barbecue. Het werd echter een hele mooie middag en avond met de opkomst uit Nederlands verzekeringsland was groot.

In een ongedwongen, open sfeer konden de aanwezigen bijpraten met branchegenoten en ook de internationale contacten opdoen met McLarens collega’s vanuit de UK. Dat deden zij onder het genot van een drankje en heerlijke gerechten van de barbecue bij Buitenplaats Kameryk.

Om de avond compleet te maken, blikte CEO Gerrit Taal terug op de voorgaande edities én vooruit naar de volgende editie. Een jubileumjaar waar aan de invulling nog gewerkt wordt. Alle aanwezigen werden uitvoerig bedankt, niet alleen voor hun aanwezigheid ter plekke, maar ook voor de samenwerking met en het vertrouwen in McLarens de afgelopen jaren. Tot slot besteedde hij aandacht aan de steeds jonger wordende bezetting van het expertteam. Met als kers op de taart het eerder dit jaar ingestelde Management Team waarin niet alleen alle vakgroepen vertegenwoordigd zijn, maar ook twee dertigers zetelen. Een mooie toekomstgerichte ontwikkeling voor de organisatie.
Geplaatst op 30-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: