Fabian Franse maakt overstap naar De Zeeuwse Verzekeringen

De Zeeuwse Verzekeringen versterkt haar schadeteam met de aanstelling van Fabian Franse. Met ingang van 1 juni is Fabian officieel in dienst getreden bij het bedrijf en zal hij zijn expertise op het gebied van brand- en variaschade inzetten voor De Zeeuwse Verzekeringen en haar klanten.

Met meer dan 20 jaar ervaring als (NIVRE) schade-expert heeft Fabian een uitgebreide kennis opgebouwd in zijn vakgebied. Hij heeft eerder gewerkt bij gerenommeerde bedrijven zoals DEKRA en KakesWaal, waar hij waardevolle ervaring heeft opgedaan en zijn vaardigheden heeft verfijnd. In de regio Zeeland is Fabian een bekend gezicht en geniet hij een goede reputatie vanwege zijn deskundigheid en professionele aanpak.
 
De beslissing om Fabian aan te nemen als schade-expert past perfect binnen de strategische doelstellingen en kernwaarden van De Zeeuwse Verzekeringen. Het bedrijf streeft ernaar om uitstekende dienstverlening te bieden aan haar klanten en zich te onderscheiden door maatwerkoplossingen. Met Fabian aan boord is De Zeeuwse Verzekeringen ervan overtuigd dat ze nog beter kunnen inspelen op de behoeften van zowel adviseurs als verzekerden.
Geplaatst op 06-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: