Geslaagde jubileumviering van de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit A.B.B.S.

Afgelopen weekend vierde de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit ABBS het 40-jarig bestaan. Tijdens een tweedaagse reis naar Valkenburg en Maastricht werd een leerzame excursie gegeven door de burgemeester van Valkenburg, Daan Prevoo, en een inleiding door Adriaan Westerhof over de overstromingsramp van 2021.

Daarna was er alle tijd voor borrelen en netwerken. Er volgde een heerlijk diner met prachtige wijnen dat tot in de late uurtjes duurde. De volgende dag vond er nog een interessante rondleiding door Maastricht plaats waarna de leden weer huiswaarts gingen. Bekijk hier de aftermovie.

 

De Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit A.B.B.S. is een marktontmoetingsplaats voor mensen die werkzaam zijn binnen de co-assurantie Brand en over enkele jaren ervaring in de markt beschikken.

Op de maandelijkse bijeenkomsten worden onderwerpen behandeld die betrekking hebben op het vak of die voor leidinggevenden interessant zijn. Bijeenkomsten duren gemiddeld 3 uur en worden afgesloten met een eenvoudige maaltijd. Er is meer dan voldoende gelegenheid tot netwerken voor en na het officiële gedeelte. Bijeenkomsten vinden iedere derde maandag van de maand plaats op een vaste locatie in Amsterdam.

 

Meer informatie is te vinden op de website van de ABBS waar ook het lidmaatschap aangevraagd kan worden.

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 12-06-2023

Volgende >


Share on: