Halve finale opdracht voor Young talent award

De in april bekendgemaakte halve finalisten van de Young talent award zijn de afgelopen tijd hard aan de slag gegaan met de halve finale opdracht. Zij kregen de opdracht om een video te maken waarin zij studenten en ander jong talent enthousiasmeren voor een baan in de coassurantiemarkt.

De winnaar van de Young talent award 2022: Max Hollemans. Wie gaat Max opvolgen?


De video's kunnen worden gebruikt voor o.a. gastlessen, workshops, open dagen en stage- en afstudeermarkten op hogescholen, social media en de werving van trainees voor het Risk Insurance Traineeship.

Het is namelijk een marktbrede uitdaging om goede (potentiële) professionals te vinden. De onbekendheid met de (groot)zakelijke verzekeringsmarkt is groot onder studenten en schoolverlaters. De VNAB neemt daarom een centrale rol in bij het promoten van de zakelijke verzekeringsmarkt en de carrièreperspectieven binnen deze markt. En wie kunnen dat nou beter dan de young professionals werkzaam in onze branche?

Aan de hand van de video kijkt de jury naar het criterium ambassadeurschap. Hoe zetten de young professionals de coassurantiemarkt op de kaart bij jongeren en waarom is deze markt zo aantrekkelijk?


Bekendmaking finalisten
Eind juni zal de jury zich over de halve finale opdracht beraden. Daarna maken wij bekend wie er doorstromen naar de finale, die live plaatsvindt op donderdag 14 september in de Kunsthal te Rotterdam! De uitnodiging wordt begin juli verstuurd.

Lees ook de eerder verschenen publicatie.

 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 15-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: