Kennedy Van der Laan benoemt Jelle Blom tot partner

Jelle Blom is per 1 juni benoemd tot partner van Kennedy Van der Laan. Binnen het Commercial & International Trade team richt Jelle’s praktijk zich op transacties, geschillen en advisering over commerciële contracten, waaronder franchise, agentuur en distributie.

Vanuit zijn focus op de fashion, (luxe) consumentengoederen, logistics en hospitality sector adviseert hij regelmatig over e-commerce, omnichannel en internet platforms.
 

Joost Linnemann, CEO van Kennedy Van der Laan: “Met zijn gespecialiseerde kennis loodst Jelle zijn cliënten door de complexe EU en Nederlandse regelgeving op het gebied van consumentenrecht, mededinging en product compliance. Hij staat bij Kennedy Van der Laan en bij zijn cliënten bekend om zijn commerciële en oplossingsgerichte mindset.”
 

Jelle is president van de T.R.A.D.E.-commissie van AIJA (Association des Jeunes Avocates). Hij heeft de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren cum laude afgerond. Legal 500 noemt Jelle als Rising Star in de categorie ‘Industry focus: Retail’.




 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 16-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: