Sponsoren en deelnemers van de SCHADE golfdag enorm bedankt!

Gisteren is de SCHADE golfdag gehouden op Burggolf Gendersteyn in het Brabantse land. Met bijna 100 deelnemers is het dit jaar opnieuw een prachtige dag geworden met een Brabants tintje en werd de Nederlandse Brandwonden Stichting gesteund!


Bij binnenkomst werden de gasten ontvangen door Margret Wallaard uitgever SCHADE magazine en Wendy Steines van TIMCO trading en tevens hoofdsponsor van het evenement. 

Na een koffiebuffet met natuurlijk de bekende Bossche bollen en aardbeientaartjes, werd de spelvorm uitgelegd en klonk om 12.30 uur het startschot voor het toernooi. Door de baan heen konden de flights genieten van verschillende versnaperingen. 

Het inmiddels vertrouwde Brabantse duo ging weer met de Schrobbelér buggy de baan rond om het typisch Brabantse borreltje in te schenken. Een opkikkertje voor de spelers waarna de slagen natuurlijk steeds soepeler werden.

De eerste deelnemers kwamen rond 17.00 uur terug in het clubhuis waar DJ Joep het terras opluisterde met zomerse muziek en iedereen onder het genot van een drankje en bittergarnituur kon napraten over de dag.
 
Clinic
De deelnemers aan de golfclinic begonnen de middag met putten en chippen waarna een uitgebreide  lunch werd geserveerd. Op weg naar de driving range moest er natuurlijk vooraf een Schrobbelér gedronken worden. Op de drivingrange werden de lange slagen geoefend en aansluitend zijn de deelnemers samen met de pro ook een paar holes gaan lopen.
 
Nederlandse Brandwonden Stichting
Ariënne de Boer was namens de Nederlandse Brandwonden Stichting aanwezig en na de prijsuitreiking heeft ze een korte indrukwekkende presentatie gegeven over het doel van de Stichting. Aansluitend kon men voor het Goede Doel nog een poging wagen om vanaf het terras in een bootje op het water te chippen. 
 
Er is ook dit jaar slechts één persoon in geslaagd om de bal daadwerkelijk in de boot te slaan. De heer Jan van de Velde van LEVE Verzekeringen heeft hiermee een fles rosé en eeuwige roem gekregen. 
 
De opbrengst voor de Nederlandse Brandwonden Stichting wordt op een later moment bekendgemaakt.

Op het terras heeft iedereen nog kunnen nagenieten van de golfdag en van de diverse heerlijke gerechten van de Green Egg.

Bij het weggaan kregen alle gasten nog een fles rosé van La Nuit Tous Les Chats Sont Gris en een Excellent wonen & leven om thuis nog te kunnen nagenieten.
SPONSOREN ENORM BEDANKT! 
De SCHADE golfdag is mede dankzij de sponsoren een groot succes geworden.
 
TIMCO TRADING
PS CALAMITEITEN - CRAWFORD - HLPC SCHADE-EXPERTISE - VON RETH TAXATIES - POLYGON 
HIENFELD - ARAG - DOLMANS - GUBBELS  - SEDGWICK – QBUILD 


Met speciale dank aan ChatsGris, en natuurlijk Burghgolf Gendersteyn voor alle goede zorgen.



 
Geplaatst op 30-06-2023

Volgende >


Share on: