Ton Waaier is eigen adviesbureau Waaijer Onderzoek & Advies gestart

Per 1 april 2023 heeft Ton Waaier afscheid genomen van ATHORA (voorheen VIVAT), waar hij meer dan 7 jaar heeft gewerkt, om zijn eigen onafhankelijke adviesbureau, Waaijer Onderzoek & Advies, op te zetten. Ton heeft besloten zijn uitgebreide expertise in te zetten als zelfstandig adviseur en onderzoeker op het gebied van veiligheid en integriteit.

Ton is momenteel al op ad interim basis werkzaam bij MS AMLIN, waar hij de uitdaging aangaat om de Afdeling Veiligheidszaken te ontwikkelen en te professionaliseren, zowel op het gebied van beleid als operationele uitvoering. Deze nieuwe rol stelt Ton in staat om zijn kennis en ervaring op het gebied van veiligheid en beveiliging verder te verrijken.
 
Ton heeft in zijn eerdere functies bij gerenommeerde organisaties zoals Achmea, Zwitserleven en Reaal uitgebreide ervaring opgedaan. Als (Risk) Manager Safety & Security was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid en het uitvoeren van onderzoek op het gebied van interne en externe fraude, evenals andere integriteitskwesties.
 
Dit nieuwe hoofdstuk markeert een spannende en veelbelovende fase in de carrière van Ton Waaier, en het is met enthousiasme dat hij zijn expertise en diensten aanbiedt aan organisaties die streven naar een veilige en integere werkomgeving.

Ton nodigt geïnteresseerden uit om contact met hem op te nemen via info@waaijeronderzoekenadvies.nl.
Geplaatst op 06-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: