Vier nieuwe salary partners bij Poelman van den Broek

Advocaten Emile Sahhar, Lonneke Nouwen, Marloes Beeren en Juuk Hulshof zijn per 1 juli benoemd tot salary partner van Poelman van den Broek. Naast hun expertises brengen zij een frisse blik en jonge visie op zaken mee.

V.l.n.r. advocaten Emile Sahhar, Lonneke Nouwen, Marloes Beeren en Juuk Hulshof


Met deze nieuwe benoemingen zet Poelman van den Broek in op verjonging. De nieuwe salary partners brengen nieuwe ideeën en visies in bij de besluitvoering van het bedrijf. Marloes, bouw-expert, zal zich richten op het uitbouwen van haar praktijk, waarin ze cliënten uit de bouwketen bijstaat om uitdagingen adequaat, praktisch en doeltreffend op te lossen. Arbeidsadvocaat Lonneke wil haar kennis en ervaring inzetten om haar vakgebied op de kaart te plaatsen en bij te dragen aan interne en externe opleidingen. Op die manier wil ze helpen om Poelman van den Broek klaar te stomen voor de toekomst. Emile, vennootschap- en ondernemingsadvocaat, gaat aandacht besteden aan de internationalisering van het kantoor, en Juuk, advocaat omgeving & projectontwikkeling, aan de energietransitie.
 

Juuk: “De benoeming tot salary partner geeft extra wederzijds vertrouwen in een lange toekomstige samenwerking. Het is een mooi compliment voor ons allemaal!”


 


 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 16-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: