Zevende wereldwijde conferentie van VRS Adjusters in Wenen

Van 21 tot 23 juni 2023 werd voor de zevende keer de wereldwijde conferentie van VRS Adjusters gehouden, dit keer in Wenen. Ongeveer 80 afgevaardigden van VRS van over de hele wereld namen deel aan het evenement en bespraken een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot de verzekeringssector en de eisen van klanten, maar ook het delen van goede praktijken en ervaringen.

De VRS Global Conference was een speciale gelegenheid om bestaande partnerschappen te consolideren en de nieuwe leden van VRS Adjusters te ontmoeten: VRS Lengkeek uit Nederland, VRS DBG uit België en VRS SSP in Polen.
De gehele conferentie werd voorgezeten door Martin Schoerkhuber, penningmeester van de organisatie en CEO van VRS-SSP Oostenrijk, tevens het gastland van deze editie.

Klanten en genodigden, waaronder verzekeraars, makelaars en risicomanagers, woonden op 22 juni 2023 de Cocktail-party bij die werd georganiseerd door VRS SSP.

De Global Conference was een groot succes en de enthousiaste deelnemers zullen zich blijven inzetten om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen, en VRS tot verdere ontwikkeling laten komen.
 
VRS Adjusters
VRS Adjusters biedt diensten op het gebied van schade-expertise en claimsmanagement aan wereldwijde risicobeheer- en verzekeringsmarkten, met meer dan 300 kantoren in meer dan 140 landen. De leden van vrs Adjusters zijn onafhankelijke schadedienstverleners met een lange traditie van dienstverlening van de hoogste kwaliteit in hun thuisgebieden, -en leiders in hun respectievelijke schademarkten. Professionals hebben begrip van hun lokale markt en van de fijnere culturele nuances, die het verschil maken bij het bereiken van een goed opgeloste claim. Zeer ervaren schade-experts van elle denkbare specialismen bieden klantgerichte, lokale claimsoplossingen in alle takken van de verzekeringssector, waarbij ze honderden grote wereldwijde corporate en duizenden lokale bedrijfsprogramma's over de hele wereld beheren. Hun bekwaamheid en hoge kwaliteitsnormen zorgen voor betere schadelastbeheersing en de mogelijkheid om de totale kosten van schade te minimaliseren.
Geplaatst op 30-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: