​Frank Eijsink benoemd tot CEO International Insurance van NN Group

NN Group maakt vandaag bekend dat Frank Eijsink, momenteel CEO van NN België, wordt benoemd tot Chief Executive Officer van International Insurance en lid van de Management Board van NN Group per 1 september 2023, onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank.

Hij volgt Fabian Rupprecht op die per 30 juni aftreedt om bij de Zwitserse verzekeraar Helvetia Group aan de slag te gaan als Chief Executive Officer. In zijn nieuwe functie zal Frank verantwoordelijk zijn voor NN's internationale verzekeringsactiviteiten in Europa. NN Japan zal rapporteren aan Leon van Riet, CEO Nederland Leven & Pensioenen en lid van de Raad van Bestuur van NN Group.

Frank Eijsink (1973, Nederlandse nationaliteit) heeft 20 jaar internationale leidinggevende ervaring en zakelijke knowhow op het gebied van verzekeringen en financiën. Hij trad in 2003 in dienst bij ING als Principal Corporate Strategist en heeft sindsdien verschillende leidinggevende posities bekleed, waaronder Head of Finance Strategy bij NN Insurance Europe, CEO van NN Hayat ve Emeklilik in Turkije, CEO van NN Life Japan en sinds februari 2022 CEO van NN Life België. Hij heeft een bewezen track record van succesvolle strategie-uitvoering, bedrijfsgroei en digitale transformatie.

David Knibbe, CEO van NN Group: 'We zijn blij dat we een sterke opvolger voor Fabian hebben gevonden vanuit NN, een bewijs van het talent dat we in het bedrijf hebben. De afgelopen jaren heeft Frank een belangrijke bijdrage geleverd aan verschillende onderdelen van NN. Zijn diepgaande kennis van verzekeringen, gekoppeld aan zijn op waarden gebaseerde leiderschapsvaardigheden, internationale ervaring en focus op digitalisering, zullen van cruciaal belang zijn bij het verder versterken van de groei van NN Insurance Europe.'
Foto: LinkedIN
Geplaatst op 30-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: