Kees Antens nieuwe CFO Welten Groep

Welten Groep verwelkomde op 11 april 2024 Kees Antens als nieuwe CFO (ad interim). Antens neemt ruime ervaring mee naar de organisatie als CFO en businesscoach. Hij sluit zich aan bij Thijs Vermaat, die onlangs bekend maakte per mei de rol van CEO te gaan vervullen.

Als ervaren CFO en businesscoach, maakt Antens vol enthousiasme de overstap naar Welten Groep. “Ik heb veel zin om bij deze mooie organisatie aan de slag te gaan. Samen met mijn bevlogen collega’s gaan we Welten Groep klaarstomen voor de toekomst!” aldus Antens. Ook Vermaat kijkt uit naar de komst van Kees: ”Ik ben erg blij met de komst van Kees. Hij brengt de juiste ervaring en energy om samen met de rest van de organisatie Welten Groep succesvol te maken in de volgende fase.”

Kees Antens begon in 2002 zijn carrière als businesscontroller (in diverse MT's) bij ING, waarna hij de overstap maakte naar SNS Reaal. Hierna werd hij financieel eindverantwoordelijke bij Schoenfabriek Van Bommel. Hij vervolgde later zijn loopbaan als financieel directeur bij opleidingsinstituut Lindenhaeghe. Zijn laatste rol vervulde hij als CFO bij vervoersbedrijf Qbuzz, om nu als CFO bij Welten Groep te starten. 

Tot Welten Groep behoren detacheerder Welten en financieel opleidingsinstituut Dukers & Baelemans. Welten Groep, gevestigd in Den Bosch, heeft ruim 30 jaar ervaring in de financiële sector en levert gespecialiseerde detacherings- en opleidingsdiensten aan Nederlandse banken, verzekeraars, pensioenfondsen en intermediairs.
Geplaatst op 18-04-2024

< VorigeVolgende >


Share on: