Samen Recht.Vaardig bij OSR juridische opleidingen

OSR juridische opleidingen streeft samen met docenten, medewerkers en jou als deelnemer, naar rechtvaardigheid in onze samenleving. Het cursusaanbod en de inhoud van opleidingen sluit hier volledig op aan. Maar wat betekent dit voor professionals in de personenschade en voor de opleidingen binnen dit boeiende vakgebied?

Kennis en het kunnen toepassen van deze kennis is de basis voor het uitvoeren van jouw vak. Maar wanneer je dit kunt combineren met de juiste houding en het hebben van de juiste vaardigheden, maakt dat jou een echt rechtvaardig professional. Hiermee kun je je onderscheiden van andere professionals en streef je naar een rechtvaardige samenleving.
Voor OSR juridische opleidingen betekent Samen Recht.Vaardig: betrokken, ontmoeten, toegankelijk en gelijkwaardig. 
Lees meer >

Wat betekent Samen Recht.Vaardig voor de Opleiding branche personenschade?
Uit onderzoek blijkt dat mensen sterk in hun rechtvaardigheidsoordeel worden beïnvloed door de wijze waarop beslissingen tot stand komen. Of een slachtoffer tevreden is met de uitkomst van een beslissing hangt namelijk grotendeels af van de procedure. Het gaat mensen daarbij om de gelegenheid tot het vertellen van hun verhaal, een stem hebben in het beslissingsproces, eerlijkheid, respect en als een derde moeten beoordelen: vertrouwen in de neutraliteit van de beslisser.
De Opleiding branche personenschade leert je daarom niet alleen hoe je technisch tot een oplossing komt, maar ook hoe je dit proces rechtvaardig aangaat. 

Opleiding branche personenschade
De Opleiding branche personenschade van OSR juridische opleidingen is een door het NIVRE goedgekeurde vaktechnische opleiding voor iedere professional die zich in wil laten schrijven als NIVRE Register Expert Personenschade. Na het met goed gevolg afronden van deze opleiding, voldoe je aan de vaktechnische opleidingseisen die het NIVRE stelt bij inschrijving. 
Meer informatie over de opleiding vind je op de website van OSR.
Meer informatie >

Heb jij al voldoende voorkennis, bijvoorbeeld omdat je de Leergang middelzwaar letsel bij OSR hebt gevolgd? Dan mag je ook deelnemen aan het MZL-instroomprogramma NIVRE expert personenschade.
Meer informatie >
 


 
Geplaatst op 15-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: