Nilthon Dias Senior Underwriter Property International bij HDI Global SE

Met ingang van 1 maart 2024 versterkt Nilthon Dias de afdeling Underwriting Property in de rol van Senior Underwriter Property International bij HDI Global SE. Nilthon heeft ruime ervaring aan zowel de zijde van verzekeraars (Allianz Global Corporate & Specialty en RSA) als sluiterskant (Aon).

Na een zorgvuldige selectieprocedure is Nilthon gekozen vanwege zijn lange ervaring aan zowel de zijde van verzekeraars als sluiterskant. Zijn uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van internationale klanten maken hem een waardevolle aanvulling op het team van HDI Global SE.
 
Het Property team van HDI Global SE is nu op volle sterkte en klaar om de uitdagingen van de markt aan te gaan. De komst van Nilthon belooft niet alleen een verrijking van het team, maar ook een versterking van de positie van HDI Global SE in de markt voor property underwriting.
 
Nilthon zelf is enthousiast over zijn nieuwe rol en kijkt ernaar uit om zijn bijdrage te leveren aan het succes van HDI Global SE. "Ik ben vastbesloten om mijn kennis en vaardigheden in te zetten ten behoeve van HDI Global SE." 
 
HDI Global SE heet Nilthon van harte welkom en wenst hem veel succes en werkplezier toe in zijn nieuwe functie.
Geplaatst op 05-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: