Assurantie Hockey Toernooi viert lustrum op vrijdag 14 juni

Op vrijdag 14 juni wordt het weer knallen op het hockeyveld; Young InSurance organiseert dan voor alle mensen binnen de verzekeringsbranche (jong en oud) het 10e Assurantie Hockey Toernooi bij Leonidas in Rotterdam. De organisatie heeft onwijs veel zin om er een mooie sportieve dag van te maken! Lees hier meer informatie over dit toernooi.

Alle in de verzekeringsbranche werkzame hockeyers (en niet-hockeyers) van alle leeftijden kunnen meedoen. Het is de bedoeling dat u met een bedrijf, met een vereniging of gewoon met collega's die elkaar veelvuldig in de branche tegenkomen als team (maximaal 15 personen) inschrijft. Nu zal dat niet voor iedereen tot de mogelijkheden behoren.

Krijgt u geen compleet team bij elkaar of wilt u als individu deelnemen, neem dan contact op met Young InSurance of dit is in te passen of bel met Willemijn Smit 06-51869705 of Benjamin Stibbe 06-22855281.

Om in te schrijven met een heel team, dan wel om te vragen welke mogelijkheden er zijn voor een kleinere groep of voor een individu kunt u mailen naar info@younginsurance.nl.

Het programma begin op vrijdag 14 juni om 11.30 uur en onder het genot van een uitgebreide borrel met muziek zal aan het einde van de middag de finale worden gespeeld. Vanaf 18.00 uur wordt de barbecue aangestoken.

Ook supporters zijn van harte welkom aan te sluiten bij de borrel en barbecue. Meer informatie over het programma, deelname en sponsoring vindt u op de 
website van Young Insurance.

VNAB-hockeyteam
Wil je deelnemen aan het VNAB-hockeyteam of sponsoren? Stuur dan een e-mail naar marketing@vnab.nl. Uiteraard wordt de winst samen gevierd tijdens de barbecue na de wedstrijd!

Inschrijven en kosten
De kosten voor deze hockeydag bedragen € 750,00 per team Tot max 15 personen. Inschrijven kan tot vrijdag 17 mei aanstaande.
Geplaatst op 09-04-2024

< VorigeVolgende >


Share on: