Kruitwagen & Partners advocaten in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

Na een grondige voorbereidingsperiode is het moment eindelijk daar: Kruitwagen & Partners kondigt met trots de start aan van hun nieuwe niche-advocatenkantoor, gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Het team kijkt uit naar nieuwe uitdagingen en cliƫntrelaties.

Het kantoor, opgericht door naamgever Harry Kruitwagen en medepartners Pieter Bloemendal, Lieke Carrière-Verlinden en Imke Vadokas-Hofmans, wordt verder versterkt door advocaat-medewerker Rosanne Verburgh en office managers Kim De Wit-Peperkamp en Kitty Spreier. Op 1 mei 2024 zal ook Evelien Boonzaaijer zich aansluiten als senior juridisch medewerker.

"Gedreven door de inhoud van ons werk en gevoed door langlopende cliëntrelaties, zijn wij verheugd om onze expertise te bundelen in dit gespecialiseerde domein," aldus de oprichters. "Onze focus ligt op het bijstaan van nationale en internationale verzekeraars, assurantiemakelaars, assurantietussenpersonen en bedrijven, en we kijken ernaar uit om onze diensten met hernieuwde energie aan te bieden."

Als nichekantoor kan Kruitwagen & Partners hun diensten nog beter afstemmen op de specifieke behoeften van hun cliënten. Dit stelt hen in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de complexe eisen van het aansprakelijkheids- en verzekeringslandschap.

Voor meer informatie over Kruitwagen & Partners en hun diensten, nodigen ze geïnteresseerden uit om een kijkje te nemen op hun nieuwe website: https://kruitwagenenpartners.nl/

Geplaatst op 05-04-2024

< VorigeVolgende >


Share on: