Marine Ress per 1 juli regionale Liability Manager voor AGCS’s Mediterrane regio

Marine Ress wordt vanaf 1 juli aangesteld als Liability Manager voor alle landen binnen de Mediterrane regio (Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, België, Nederland en Luxemburg). Zij volgt Marie-France Hurel op, met wie ze nog 2 maanden zal samenwerken om de overdracht van taken zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Marine Ress rapporteert rechtstreeks aan Patrick Thiels, CEO van de regio en in matrix aan de Global Manager Liability, Ciara Brady.  Ze blijft ondertussen ook Liability Manager van haar team in Frankrijk. 
 
Marine Ress (46 jaar) begon in 2011 bij AGCS als Liability Team Leader om in 2016 te promoveren tot Liability Manager van datzelfde team. Voor ze bij AGCS aan de slag ging, heeft ze 10 jaar gewerkt bij Aon Risk Solutions. Daar had ze onder andere de functie van Expert Broker en Team Leader in Liability en Financial Lines. Marine behaalde een master in Business Law & Taxation aan de universiteit van Panthéon Asses en behaalde ook een DJCE (Degree in Law & Business Consulting) aan de universiteit van Paris II.

Marie-France Hurel startte in september 2010 bij AGCS en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Ze leidde onder meer de afdeling Liability bij Catlin, RSA en Gerling. Ze werkte ook bij Zürich en bij verschillende andere makelaars. Ze vertrekt bij AGCS om zich te concentreren op persoonlijke projecten.

Patrick Thiels, CEO van de Mediterrane Regio: “Allereerst wil ik Marie-France Hurel feliciteren met haar uitstekende staat van dienst bij AGCS, gedurende meer dan 10 jaar. Ik wil haar ook oprecht bedanken - haar expertise en professionaliteit zullen gemist worden bij AGCS. Ik ben ook zeer verheugd om Marine Ress te verwelkomen in ons regionaal team, waarbij nog maar eens duidelijk is dat wij een vijver van talent hebben binnen AGCS. Ik ben ervan overtuigd dat Marine nieuwe uitdagingen naadloos en bekwaam zal aanpakken met de expertise en effectiviteit, waarover ze in het verleden al heeft bewezen te beschikken.”

Ciara Brady, Global Head of Liability, voegt toe: “Ik ben erg enthousiast voor Marie-France in haar volgende stap, maar ze zal vreselijk worden gemist door de ganse Liablity gemeenschap. Als een echte onderschrijver in hart en nieren heeft ze de Med-regio geleid met zowel passie als een echte onderschrijversethiek. Ze heeft de meeste onderschrijvers in deze regio zelf aangenomen en opgeleid en heeft het afgelopen jaar een grote rol gespeeld in de ommekeer in Frankrijk en daarvoor dank ik haar. Het is een groot genoegen om Marine in haar nieuwe rol te verwelkomen. Marine is een groot voorstander van de Liabilitytak en ik twijfel er niet aan dat ze het Mediterrane team zal blijven leiden met dezelfde passie en toewijding als haar Franse team.”
 
Geplaatst op 05-05-2020


Share on: