Allianz betrekt nieuw kantoor in Rotterdam

Allianz Nederland neemt op 22 juni zijn intrek in het pand aan de Coolsingel 120. Het nieuwe kantoor heeft de naam Allianz Tower gekregen. Gisteren werden de laatste formaliteiten afgehandeld en is de sleutel aan CEO Sjoerd Laarberg officieel overhandigd. Daarmee continueert Allianz zijn commitment aan de stad Rotterdam en de Nederlandse verzekeringsmarkt.

Modern werken
In de keuze voor het nieuwe pand aan de Coolsingel was vooral van doorslaggevende betekenis het kunnen bieden van een moderne en inspirerende omgeving aan de ruim 1.000 medewerkers. Vanaf het begin was Allianz nauw betrokken bij de inrichting van het kantoor. Deze beantwoordt nu aan de modernste manieren van werken. Verschillende ruimtes lopen vloeiend in elkaar over, van open kantoorruimtes, naar bubbles, naar stilte ruimtes. Dankzij de efficiënte samenwerking tussen de teams van Allianz en de projectmanagers van Constructif duurden de werkzaamheden van start tot oplevering slechts 2 jaar.

Klaar voor de toekomst
Sjoerd Laarberg, CEO Allianz Nederland: ”Het is een bijzondere tijd en het zal nog even duren voordat we in grotere getale gebruik kunnen maken van ons nieuwe hoofdkantoor. Dat neemt niet weg dat we trots zijn dat we onze intrek kunnen gaan nemen in deze prachtige Allianz Tower. Het compleet naar onze wensen verbouwde kantoor biedt een nieuwe dynamiek voor ons bedrijf. De Allianz Tower is een geweldige werkplek voor onze medewerkers, met een unieke werksfeer, prachtig uitzicht en veel direct daglicht. De Tower is goed bereikbaar, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en in de omgeving zijn diverse goede aansluitingen op het openbaar vervoer te vinden. Ons vernieuwde kantoor is duurzaam en dat was voor ons eveneens een belangrijke voorwaarde bij de keuze voor dit pand. Ik kijk ernaar uit om het pand op 22 juni in gebruik te kunnen nemen.”
Geplaatst op 17-06-2020


Share on: