Drie nieuwe directeuren bij DEKRA Claims and Expertise

DEKRA Claims and Expertise B.V. heeft met ingang van 1 juli 2020 een nieuw directieteam. Naast Managing Director Ronald Pols, die sinds 2011 deel uitmaakt van de directie, worden Danielle Emsbroek (People, Claims en Personenschade), Peter Kok (Experts) en Richard Overeem (Automotive) benoemd tot directeur.

Foto v.l.n.r.: Ronald Pols, Danielle Emsbroek en Peter Kok 


Ronald Pols: “Na het vertrek van Paul Schenk, die is aangesteld als Country Manager bij DEKRA Netherlands Holding, hebben wij bewust gekozen voor verbreding van het directieteam om zo nog meer synergie te kunnen halen uit de activiteiten van de verschillende bedrijfsonderdelen.” Ronald zelf is sinds 1989 in de expertisebranche werkzaam en sinds 2002 bij DEKRA.

Peter Kok is in 1992 gestart als schade-expert in de expertisebranche en heeft sindsdien diverse managementfuncties bekleed bij meerdere bureaus. Sinds 2003 is hij werkzaam bij DEKRA. Peter is sinds ruim drie jaar Manager ASA Legal Assist, het regres- en rechtsbijstandsonderdeel van DEKRA. 

Richard Overeem is, na 16 jaar te hebben gewerkt bij verzekeraar Generali als Manager Expertisedienst, in 2007 in dienst getreden bij DEKRA’s rechtsvoorganger Extenso als Manager Automotive en hij is sinds ruim twee jaar Directeur Automotive.

Daniëlle Emsbroek was sinds 2007 werkzaam in de detacheringsbranche, onder meer bij een grote detacheerder, voordat zij in 2014 de overstap maakte naar DEKRA People. Vanaf dat moment heeft zij als Manager dit bedrijfsonderdeel uitgebouwd naar één van de meest prominente detacheringsbureaus voor de verzekeringsbranche met momenteel ongeveer 60 schadebehandelaars en overige schadeprofessionals.

De drie nieuwe directeuren zullen ieder meerdere managementteams op hun werk- en aandachtsgebieden aansturen.
Geplaatst op 30-06-2020


Share on: