Vinplan.Apps introduceert webapplicatie Letselschade Berekenen PLUS

Na de introductie van de Android app 'Letselschade Berekenen' in 2018 heeft Vinplan.Apps een nieuwe mijlpaal bereikt met de introductie van de webapplicatie 'Letselschade Berekenen PLUS'.

Bij het uitvoeren van rekenopdrachten ontstond bij Vinplan.Apps de vraag voor het transparanter en nauwkeuriger berekenen van letsel- en overlijdensschades. Met de nieuwe webapplicatie 'Letselschade Berekenen PLUS' kan de gebruiker alle gangbare financiële onderwerpen invoeren die invloed hebben op een personenschade. De gebruiker kan onder meer pensioen- en hypotheekconstructies invoeren. Tevens kunnen ondernemingen van het slachtoffer worden ingevoerd die gekoppeld zijn aan de bepaling van het Netto Besteedbaar Inkomen van het slachtoffer.
 
De webapplicatie 'Letselschade Berekenen PLUS' is momenteel 2-talig, Engels en Nederlands. Kiest men voor Engels dan is niet alleen de taal in het programma Engels maar ook alle output waaronder een compleet rapport. In de toekomst zullen de keuze talen verder uitgebreid worden.
 
Het gebruik van de webapplicatie 'Letselschade Berekenen PLUS' is kosteloos. Voor het gebruik van de uitgebreide rapportgenerator en de mogelijkheid om ondernemingen in de berekening toe te voegen worden wel kosten berekend.
Geplaatst op 19-06-2020


Share on: