BosBoon Expertise bestaat 20 jaar

Voor BosBoon Expertise was 1 juli 2020 een bijzondere dag: precies 20 jaar geleden werd BosBoon Expertise opgericht door Mathy Boon, Herman van der Bos en Twan Hoeijmans. BosBoon Expertise is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd expertisebureau met ruim 30 medewerkers.

Hoewel er plannen waren om dit jubileum feestelijk te vieren, heeft COVID-19 helaas roet in het eten gegooid. Toch hebben ze de gebeurtenis niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om toch een feestelijk tintje aan dit jubileum te geven hebben alle medewerkers een leuk pakket thuisbezorgd gekregen om deze heugelijke dag niet zomaar voorbij te laten gaan.
 
Mathy Boon: ”Ondanks de COVID-19-periode waarin we leven, was het toch een feestelijke dag. Er zijn geweldig leuke reacties gekomen, zowel door mij persoonlijk ontvangen als per e-mail en sociale media. Van opdrachtgevers hebben we prachtige bloemboeketten mogen ontvangen, maar het zijn vooral ook de warme woorden van de klanten die ons heel erg goed doen. Mede namens mijn zeer gewaardeerde collegae een groot 'merci' aan de relaties, familie en vrienden die ons in het zonnetje hebben gezet.”
 
Dankbaar en trots
Mathy Boon: “Enorm trots zijn we op wat wij in 20 jaar hebben neergezet! Samen met Herman van der Bos en Twan Hoeijmans zijn we gestart op 1 juli 2000. En op Janine Willems, die het lef had om al een maand later voor ons te gaan werken en haar zekere baan opgaf voor een avontuur. Dank aan al die opdrachtgevers die ons vertrouwen gaven en geven! En aan Marcel van Gijzel/Henk Gons en Sieger Visser voor de eerste twee opdrachten destijds! En - last but not least - dank aan mijn collega’s die BosBoon maken wat het is!
 
Wat in het vat zit verzuurt niet. BosBoon Expertise wil nu zeker haar 25-jarig jubileum uitgebreid gaan vieren.


Mathy Boon en Herman van der Bos op hun eerste werkdag, 20 jaar geleden.
Geplaatst op 03-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: