Dubbeldam kiest voor herpositionering met een nieuw logo

Dubbeldam lanceert per 1 juli een nieuwe website met een nieuw logo. Reden hiervoor is een herpositionering van de organisatie. Dubbeldam Schadeherstel in bedrijfswagens, Carrosserie en Truck & Bus zijn al ruim 50 jaar actief onder verschillende labels, en gaan nu verder onder één label, Dubbeldam.

“Er is veel gebeurd in de afgelopen paar jaar. We hebben een aantal bedrijven verkocht, ook een aantal bedrijven toegevoegd aan onze organisatie, er zijn nieuwe vestigingen geopend en we hebben meer diensten aan onze portfolio toegevoegd. Van belang is dat onze klanten weten wat we allemaal in huis hebben, zodat wij hen optimaal in hun business kunnen ondersteunen”, aldus Raymond Dubbeldam, general manager van Dubbeldam.


In de afgelopen jaren heeft Dubbeldam zich ontwikkeld van schadeherstelbedrijf tot mobiliteitspartner van het wagenpark van haar klanten. Naast schadeherstel, carrosserie, trailers en maatwerk kunnen klanten terecht voor reclame & signing, bedrijfswageninrichting, richttechniek en periodieke laadklep- & APK keuringen. In Schelluinen is zelfs een werkplek ingericht voor LNG/CNG en alle  truckvestigingen hebben NEN 9140, nodig voor het herstel van elektrische voertuigen.


Dubbeldam faciliteert haar klanten in schadebeheer, via het online platform van Fleetrepair. Naast eenvoudige en snelle schade-afhandeling kan van beschikbare data een analyse gemaakt worden. Daarmee wordt gestuurd op kostenbesparingen en het voorkomen van schades. Dat scheelt onze klanten aanzienlijk veel geld op hun wagenpark.


Innovatie en duurzaamheid staan bij Dubbeldam hoog in het vaandel. De 20 meter lange spuitcabine in de nieuwe vestiging Amstelveen maakt gebruik van energiezuinige restwarmte. Met haar focus op elektrisch vervoer speelt Dubbeldam in op CO2-reductie, door lichte carrosserie en trailers aan te bieden met een lagere footprint. Bovendien worden producten op duurzame wijze geproduceerd. Voorbeelden daarvan zijn de eigen DubbeldamBox en de EcoCab Neo cabine, die volgens het cradle-to-cradleprincipe is gebouwd.


Dubbeldam is een bedrijf met inmiddels bijna 300 vakexperts. Er zijn 18 eigen leermeesters die nieuwe collega’s opleiden tot de beste in hun vak. Er worden jaarlijks ruim 1.000 trucks gespoten, 250 laadbakken geleverd, 2.500 ton staal verwerkt en meer dan 1.200 schades hersteld. 


Nieuwe logo's en nieuwe website
Vanaf vandaag heeft het bedrijf een nieuw logo en een nieuwe website

Geplaatst op 02-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: