Terugblik op een succesvol NARIM NOW!

Uit de vele positieve reacties die het NARIM-bestuur ondermeer heeft ontvangen bleek dat het eerste virtuele NARIM Congres een groot succes was. Het programma was inhoudelijk sterk, strak geregisseerd en zat technisch goed in elkaar.

NARIM-bestuurslid en voorzitter van de Congrescommissie Darko Domic: "Het was eerlijk gezegd wel een beetje spannend. Het was de eerste keer dat we het op deze manier deden en hebben er vooraf goed over nagedacht. Kijk je naar de onderwerpen en de sprekers, dan zouden we fysiek een heel ander congres hebben gehad. De sprekers zouden dan dieper op hun verhalen zijn ingegaan. Op een scherm is de aandachtsboog van de kijkers zo’n twintig minuten. Maar onze sprekers wisten in hun verhaal snel tot de kern te komen."


De afgelopen jaren lag het aantal inschrijvingen op de congressen van NARIM ond de 350-400. Dit jaar waren er ruim 400 registraties, waarvan ruim 300 mensen ook daadwerkelijk hebben ingelogd tijdens het congres. 


Het congres gratis aanbieden was een bewuste keuze van het NARIM. Door zoveel mogelijk mensen uit de branche, en vooral Young Insurance, de mogelijkheid te geven om de middag te volgen, kwamen ook geïnteresseerden uit de branche die nog geen band met het NARIM hebben met de vereniging in contact. 

Het congres is verder gegaan waar het vorig jaar is geëindigd: jezelf continu ontwikkelen, blijven doorleren, aanpassen en flexibel zijn. Vorig jaar kon men niet bedenken dat het dit jaar heel toepasselijk zou zijn. Niemand had kunnen bedenken dat de ‘revolutie’ zo snel zou komen. Dat iedereen moest veranderen, zich aanpassen en flexibel zijn in een periode waarin technologie ieders leven nog meer bepaalt. 


Over 2021 en 25 jaar NARIM
In 2021 wordt er wederom een NARIM Congres georganiseerd. En dat is ook het jaar dat NARIM 25 jaar bestaat. In welke vorm hierbij wordt stilgestaan is nog niet bekend. Voorkeur heeft in ieder geval dat er volgend jaar weer een fysiek congres wordt georganiseerd. Dat alles is echter afhankelijk van hoe en wanneer het coronavirus kan worden gestopt en of er een vaccin is. Binnenkort gaat het NARIM-bestuur praten over de plannen voor 2021. 

Geplaatst op 02-10-2020

< VorigeVolgende >


Share on: