Hoe tijd de ernst van een claim beïnvloedt

Op woensdag 12 mei organiseert Arepa een webinar ‘Hoe tijd de ernst van een claim beïnvloedt’. Paul Gilbert Project Consultant en Thomas Högqviat Project Manager bij Arepa zullen in hun presentatie ingaan op het belang bij apparatuurherstel wie te bellen en wanneer, en advies geven over hoe effectief het opstellen van een noodplan is om vertragingen in het herstellen van apparatuur te voorkomen.

Incidenten gebeuren, en wanneer zij zich voordoen, resulteert dit vaak in een complete chaos terwijl alle betrokkenen proberen de schade te beperken. Vaak staan specialisten op het gebied van apparatuurherstel onderaan de lijst van wie te bellen. Maar wanneer apparatuur meer waard is dan het gebouw zelf, is er geen tijd te verliezen. 
 
Restauratie-experts worden soms zo laat gebeld dat de getroffen apparatuur wordt vernietigd, alleen al door de verstreken tijd. In dit webinar zullen experts, advocaten en verzekeringsmanagers de basisprincipes van apparatuurherstel leren om de basis te leggen voor het beperken van de schade aan apparatuur en het minimaliseren van de bedrijfsonderbreking. 
 
Paul Gilbert maakt gebruik van zijn achtergrond om effectief evaluaties te faciliteren van high-tech elektronische, elektrische en mechanische apparatuur die is aangetast als gevolg van brand, water of andere verontreinigende gebeurtenissen. Paul is momenteel werkzaam als projectadviseur van grote accounts, waar zijn verantwoordelijkheden liggen op het gebied van samenwerking met klanten over manieren om het verlies van bedrijfsinkomsten na rampen te beperken, het presenteren van door de staat goedgekeurde cursussen voor permanente educatie, en het vertegenwoordigen van AREPA's dienstenaanbod op nationale symposia.
 
Als ervaren senior projectmanager en mechanisch/elektrotechnisch specialist put de heer Högqvist uit zijn achtergrond als IT-consultant om beschadigde apparatuur effectief te evalueren en herstel na rampen uit te voeren. De heer Högqvist werkt momenteel als senior projectmanager aan de meeste grootschalige opdrachten. De heer Högqvists verantwoordelijkheden omvatten beoordeling en decontaminatie van medische, elektronische, industriële en productieapparatuur, supervisie van restauratiespecialisten en technische aannemers, en technische testen/reparatie, indien van toepassing, om ervoor te zorgen dat de productie kan worden hervat met minimale uitvaltijd.
 
U kunt zich hier inschrijven voor deelname aan het webinar.
Geplaatst op 20-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: