XOLUTIONS neemt expertisebureau Petrexim uit Brussel over

Het in Belgische Oosterzele gevestigde expertisebureau XOLUTIONS heeft per 1 april expertisebureau Petrexim uit Brussel overgenomen. Daarnaast heeft het groeiende bedrijf in januari een partnership afgesloten met C²S/CTWOS, een gespecialiseerd bedrijf in nichemarkten binnen de transportsector.

Petrexim voert expertises uit in gebouw en elektriciteitsschade. Deze uitbreiding past in de groeistrategie van XOLUTIONS om zowel op het gebied van voertuig en gebouw-expertise, als elektriciteitsschade, één van de toonaangevende spelers te zijn in België.


C²S/CTWOS is een familiebedrijf, de derde generatie van experts, gespecialiseerd in nichemarkten in de transportsector zoals CMR, WA-lading, ladingschades, BA uitbating, non-marine zoals bv. veestapel en landbouwschades. C²S maakt eveneens deel uit een internationaal netwerk van experts.
 
XOLUTIONS is een expertisebureau met nationale spreiding, geleid door experts geboren en getogen in deze fascinerende sector. Ze zijn actief in de automotive en de non-automotive sector en is marktleider op het gebied van vrachtwagen en trailer expertises.
 
Door de samenwerking met C²S en XOLUTIONS zijn ze het enige expertisebureau in België die de volledige schadeketen in transport behandelt. Zij zijn de one-stop-shop voor iedere vrachtwagen-, trailer- en ladingverzekeraar. 

Deze samenwerking past in de strategie om een toonaangevende speler in België te zijn. XOLUTIONS wil het meest innovatieve, klantgerichte expertisebureau van België worden. Verder staan zij zeker ook open voor een internationale expansie.

Geplaatst op 20-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: