Jurgen Mateijsen Projectleider Veldhoven en Projectmanager M&CC bij Polygon

Per 1 mei is Jurgen Mateijsen in dienst getreden bij Polygon als projectleider brand- en waterschades op de vestiging Veldhoven. Tevens zal hij de functie van Projectmanager Major en Complex Claims voor de regio Zuid op zich nemen.

Samen met regiomanager Florus van der Wal zal Jurgen de regio Zuid-Nederland gaan bedienen op het gebied van brand-, water- en stormschades. Met Manager Major en Complex Claims Rob van Ballekom gaat Jurgen de grote en complexe schades opnemen. 

Jurgen Mateijsen is geen onbekende in de schadeherstelmarkt. De afgelopen 22 jaar is Jurgen werkzaam geweest bij twee calamiteitenbedrijven in Brabant en heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan in herstelprojecten na een brand- of waterschade. 

"Zowel schades bij particulieren en bedrijfsmatige bij het mkb en de grote industriële schades zijn bij mij al de revue gepasseerd. Of het nu een klein herstel betreft of een grote en industrieel complexe schade, mijn passie en inzet zijn bij elke calamiteit even groot", aldus Jurgen.

Polygon wil met de versterking van het team zijn opdrachtgevers in de regio nog beter van dienst zijn op het gebied van brand- en waterschades, droogtechniek, technische reconditionering, lekdetectie, reconstructie of documentenherstel na calamiteiten.

Jurgen: "Ik vind het een mooie nieuwe uitdaging om in beide functies aan de slag te gaan binnen Polygon Nederland. Ik zal samen met de collega’s het werk 24/7 oppakken, inplannen en ervoor zorgdragen dat gedupeerden snel weer van hun woning of bedrijf gebruik kunnen maken zonder hier al te veel overlast van te hebben. Dat is mijn doel. Daarbij houd ik van korte lijnen, snel schakelen en klantgericht handelen."

 
Geplaatst op 07-05-2021

< VorigeVolgende >


Share on: