De NVGA Academy gaat van start

Met ingang van 1 september 2021 gaat de NVGA Academy van start. In deze NVGA Academy zullen de NVGA en de Stichting Assurantie Registratie (SAR) nauw samenwerken om invulling te geven aan de doelstelling om de kennis en kunde van medewerkers van volmachtkantoren naar een hoger niveau te tillen.

De SAR heeft een aantal meerdaagse, praktijkgerichte cursussen ontwikkeld voor medewerkers van GA-kantoren, waarbij de belangrijkste onderwerpen zijn het Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht, PARP/IDD en Klantbelang Centraal.

De trainingen zijn vooral gericht op medewerkers van volmachtkantoren die niet in het GA-register zijn ingeschreven, maar zich bezighouden met onderdelen van de werkprocessen binnen een volmachtkantoor. Gebleken is dat het voor deze onderwerpen van belang is dat deze organisatiebreed gedragen worden.

De trainingen zijn praktijkgericht, hebben een beperkte groepsgrootte van maximaal 12 deelnemers, zijn interactief en bieden veel gelegenheid tot ‘praktijkoefeningen’. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten die veel werkervaring en affiniteit hebben met de werkprocessen binnen volmachtkantoren.

Kosten
De kosten voor deze tweedaagse trainingen bedragen voor leden van de NVGA €500 per persoon, inclusief catering. Voor niet-leden van de NVGA bedragen de kosten €750 per persoon. Het is mogelijk om een overnachting te boeken tegen een gereduceerd tarief. De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat van deelname.

Direct inschrijven!
Aanmelden voor de NVGA Academy kan via deze link

De volgende meerdaagse trainingen staan gepland:
2 - 3 september 2021
Product Approval and Review Process (PARP), door Rien Goes

9 - 10 september 2021
Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten, door Ronald Markus (SVC)

4 - 5 oktober 2021
Klantbelang Centraal, door Rien Goes

 
Geplaatst op 26-08-2021

< VorigeVolgende >


Share on: