Openclaims gaat de Nordics-markt betreden en opent kantoor in Kopenhagen

Openclaims, het Nederlandse SaaS-platform voor schade- en reparatiemanagement, heeft een nieuw kantoor geopend in Kopenhagen om de groei in de Nordics-regio te ondersteunen. De activiteiten in deze markt zullen worden geleid door Country Manager Niels Kaae, een doorgewinterde professional in de automotive markt.

De uitbreiding naar nieuwe markten is voor Openclaims een logische stap, gezien de ontwikkeling die het bedrijf in zijn thuismarkt heeft doorgemaakt. Chief Commercial Officer Evert Jan Stagge: "We hebben de afgelopen jaren veel toonaangevende Nederlandse fleet- en verzekeringsmaatschappijen aan ons platform weten te binden, wat ons een geweldige basis geeft voor verdere groei. We zien een enorm potentieel voor onze diensten in andere markten."
 
Openclaims ondersteunt klanten als LeasePlan, Schadegarant (de stichting die alle schades voor verzekeraars als Nationale Nederlanden en ASR afhandelt) en de Duitse verzekeraar Rhion bij het digitaliseren van hun schade- en reparatieprocessen.
Stagge: "Onze klanten hebben te maken met snel ontwikkelende klantwensen en reparatiebehoeften, wat vraagt om flexibele oplossingen aan te passen en te innoveren. Steeds vaker krijgen we van internationale klanten de vraag om hun lokale behoeften te faciliteren."
 
Niels Kaae over de stap naar de Nordics: "Onze markt staat open voor innovatie en digitalisering, zowel aan de consumenten- als aan de zakelijke kant. De oplossingen van Openclaims passen heel goed in die omgeving. Ik kijk ernaar uit om het succes van Openclaims verder uit te breiden in de Nordics-markt."
 
Openclaims verwacht de komende tijd meer lokale vestigingen te openen om de groei en lokalisatie van zijn oplossingen in de Europese markt te ondersteunen.
 
Geplaatst op 17-11-2021


Share on: