Cushman & Wakefield benoemt Bram Petit tot COO

Met ingang van 1 februari 2022 is Bram Petit (40) benoemd tot Chief Operations Officer (COO) van Cushman & Wakefield in Nederland.

Petit wordt als COO eindverantwoordelijk voor de aansturing van effectieve en efficiënte bedrijfsprocessen en de verankering van de strategische ambities van het bedrijf binnen de operationele uitvoering ervan. Hij rapporteert aan CEO Jeroen Lokerse.

Petit is afkomstig van NN Investment Partners waar hij de afgelopen zeven jaar werkte in verschillende rollen binnen risk, waaronder als Chief Risk Officer UK en Head of Risk voor Venn Hypotheken. Daarvoor werkte hij onder andere bij ING, waar hij internationale ervaring opdeed. Petit is opgeleid als Master of Real Estate Management & Development aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en heeft ruime ervaring in het financieren van vastgoed en infrastructuur en met project- en corporate financiering.

Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield: “Wij zijn trots op de komst van Bram. Hij brengt een schat aan ervaring mee die relevant is voor de verdere professionalisering van onze primaire bedrijfsprocessen. Hij heeft altijd een sterke focus gehad op vastgoed en vastgoedfinanciering en veel ervaring met het opzetten, verbeteren en bouwen van structuren, afdelingen en organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat we samen met Bram grote stappen kunnen maken in het realiseren van onze ambities als professional services company in Real Estate.”

De Nederlandse vestiging van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield telt ruim 500 medewerkers die werken vanuit 9 kantoren verspreid over Nederland.
Geplaatst op 08-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: