David Manrubia Particulier Onderzoeker bij DEKRA Investigations

David Manrubia is het nieuwe gezicht in het team bij DEKRA Investigations. David werkt sinds februari 2021 bij DEKRA waar hij is begonnen op de afdeling Transportschade. De ervaring die hij op deze afdeling heeft opgedaan gaat hij nu inzetten als Particulier Onderzoeker voor de afdeling Investigations.

David is een onderzoeker in hart en nieren, hij was ruim 19 jaar in dienst bij KLM waar hij onder andere heeft gewerkt als Security Investigator, Security Officer en als Non Destructive Testing Inspector. Zijn nieuwe uitdaging bij DEKRA Investigations is een mooie stap, zo zegt hij zelf.   

DEKRA:” Met zoveel werkervaring in de veiligheidsbranche zijn wij oprecht gelukkig met deze topper in ons Investigation team.”
 
Het afgelopen jaar leerde David al andere afdelingen binnen DEKRA kennen. Zo werkte hij op de afdeling Transportschade, waar hij zich als onderzoeker onder andere bezighield met ladingdiefstallen. Met die ervaring op zak is hij klaargestoomd voor zijn nieuwe functie als Particulier Onderzoeker bij DEKRA Investigations. Daar zet hij zijn tanden in onderzoek naar brand/varia en ladingdiefstal en onderzoekt hij mogelijke opzetaanrijdingen in combinatie met letselschade. 
Geplaatst op 17-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: