Rendez-Vous d’Expertise: Trotser en zichtbaarder

Woensdag 18 mei bezochten circa 1100 NIVRE Register-Experts in Vianen het Rendez-Vous d’Expertise. Het was een totaal andere opzet, zonder aparte lezingen voor de branchegroepen, maar met een centraal programma in een grote zaal wat via tal van schermen in andere zalen was te volgen. Je kunt nu hier de aftermovie bekijken.

Sietse Bakker, Uitvoerend Producent van het 65ste Eurovisie Songfestival dat in 2021 Rotterdam werd gehouden, vertelde over de manier waarop het songfestival in coronatijd was georganiseerd. Voorzitter Klaas Brand onthulde de ‘wall of fame’, een paneel waarop alle voorzitters en directeuren van het NIVRE een plekje hebben gekregen. Hij zette de persoon in het zonnetje die er al jarenlang achter de schermen voor zorgt dat alles op rolletjes loopt: Operationeel Manager Astrid Oosthof. Hij kondigde het allereerste jaarverslag van het NIVRE aan dat per e-mail toegestuurd zal worden en inmiddels online staat. Geen financieel verslag, maar eerder een soort van lekker leesbaar naslagwerk.

Gedurende de dag liep Directeur Susan Mogony, gevolgd door een camerateam, met een microfoon door de zalen om her en der wat vragen te stellen. En tijdens de afsluitende, ludieke quiz werd het voltallige publiek een aantal vragen gesteld. De quiz werd gewonnen door de enige persoon die alle vragen goed wist te beantwoorden: Mirjam van Laar, schade-expert bij Univé.

Het Rendez-Vous werd afgesloten met een walking dinner in drie grote zalen waar inmiddels ook druk genetwerkt werd. Al met al een totaal andere opzet dan we ooit hebben gehad.

Bekijk HIER de aftermovie
 

Foto's: Cindy van der Helm
Geplaatst op 20-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: