Start van de SAR Academy op 29 juni

Elk jaar organiseert de Stichting Assurantie Registratie (SAR) masterclasses en workshops voor adviseurs die niet zijn ingeschreven in een van de door de SAR beheerde registers. Die masterclasses worden georganiseerd door de SAR Academy die eind juni weer van start gaat.

De SAR Academy is bedoeld voor mensen die geen registratie hebben bij een van de registers van de SAR, maar wel interesse hebben in een aantal actuele onderwerpen uit het aanbod van de meer dan 200 PE-sessies die de SAR verzorgt voor de drie erkenningsregelingen die onder haar beheer vallen. Dat zijn de Registermakelaar in Assurantiën (RMiA), het Register Pensioenadviseurs (RPA) en het Register Gevolmachtigd Agent (RGA). 


De erkenningsregelingen vertegenwoordigen professionals met gemeenschappelijke gedragsregels, integriteit, objectiviteit en zorgvuldigheid. De ingeschrevenen in de registers volgen meerdere masterclasses of workshops per jaar. De gemiddelde waardering voor de masterclasses en workshops is een 8. Hiermee bereikt de SAR dat het kennisniveau van alle ingeschrevenen hoger en actueler is dan de huidige wettelijke PE.
 

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden plaats bij Conferentiecentrum Woudschoten te Zeist. De eerste staat gepland voor 29 juni a.s. De aanvangstijden zijn:
Workshop ochtend - van 12.00 tot 15.30 uur;
Workshop middag - van 15.45 tot 20.00 uur.

De prijs van een bijeenkomst, inclusief catering en certificaat van deelname, bedraagt 225 euro (vrij van Btw). Aansluitend aan de bijeenkomst is er een hapje en een drankje voor de deelnemers.

Wilt u ook uw kennis en/of vaardigheden actueel houden en op een hoger niveau tillen? Kijk op www.sar.nu onder het kopje ‘Academy’. Let op! Vol=Vol

 

 

Geplaatst op 20-05-2022

< Vorige


Share on: