De Goudse introduceert Reis App voor consument

De Goudse Verzekeringen introduceert een doorlopende reisverzekering waarvoor de gebruikers alleen betalen als zij daadwerkelijk op reis zijn. De verzekering is gebaseerd op een app die de doelgroep gratis vanuit de Apple store op hun telefoon (iPhone) kan downloaden.

Automatisch aan en uit
De Goudse Reis App houdt bij waar de consument is en de standaard dekking van deze reisverzekering gaat automatisch aan wanneer de verzekerde de grens passeert. De dekking stopt ook weer vanzelf bij terugkeer in Nederland. De klant ontvangt alleen een rekening voor het aantal reisdagen. Deze dekking geldt voor ziektekosten, hulpverlening, bagage en ongevallen. Alleen extra dekkingen - wintersport, automobilistenhulp en/of meereizende kinderen tot 18 jaar - moet de gebruiker desgewenst zelf aanzetten. Reisgenoten boven de 18 jaar verzekeren zichzelf door ook De Goudse Reis App te downloaden.

Makkelijk en eerlijk
Bernardo Walta, commercieel directeur van de verzekeraar uit Gouda noemt De Goudse Reis App de meest makkelijke én eerlijke manier van verzekeren: "Zolang de app en de toestemming voor gebruik van locatiegegevens aanstaan, kan de gebruiker nooit meer per ongeluk vergeten een reisverzekering af te sluiten. Omgekeerd loopt de verzekering geen dag langer door dan nodig is. Zo betaal je letterlijk geen cent teveel. Het is dus een doorlopende reisverzekering, maar dan wel een waarvoor je alleen betaalt als je ook echt op reis bent. En vind je bij een bepaalde buitenlandse reis de verzekering niet nodig? Dan zet je de app gewoon uit."

Jongeren die open staan voor innovatie
Walta verwacht dat De Goudse Reis App met name interessant is voor een (jonge) doelgroep die van reizen houdt, een iPhone bezit en open staat voor het gemak en voordeel van innovatieve diensten. Hij merkt daarbij wel op dat het voor mensen die vaak en gedurende langere periodes in het buitenland zijn, waarschijnlijk voordeliger is om een gewone doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Familiebedrijf
De Goudse Verzekeringen telt ruim 1000 medewerkers en een jaaromzet van zo’n 900 miljoen. Het familiebedrijf verzekert ondernemers en consumenten en is actief in een aantal niches, onder meer op het gebied van reizen en expats. De Goudse bedient de markt niet rechtstreeks maar altijd via hun belangrijkste partner, het intermediair, om zo hun klanten een persoonlijk en onafhankelijk advies te garanderen.
Geplaatst op 21-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: