Michal van Berkel treedt in dienst bij BMT Netherlands B.V.

BMT, een toonaangevend internationaal multidisciplinair ingenieurs- en ontwerpbureau, is verheugd te kunnen aankondigen dat Michal van Berkel zich bij het bedrijf heeft aangesloten als Marine Surveyor. In lijn met de ambitie om het survey team in Nederland uit te breiden, zal Michal het team in het Rotterdamse kantoor komen versterken.

Michal heeft in 2011 zijn diploma Maritiem Officier behaald aan de Nautische Academie in Rotterdam. Nadat hij heeft gediend op cruiseschepen in zowel nautische als engineering rollen, werkte hij als ingenieur in het onderhouden en in bedrijf stellen van technische en elektrische systemen aan boord van zeeschepen. In 2013 trad Michal in dienst bij Damen Shipyards waar hij als project engineer werkte in droogdokprojecten en technische projecten waarna hij de kans kreeg om als project manager een onderhoudssysteem op te zetten bij een bekend onderzoeks- en inspectie-instituut.  
 

Michal brengt meer dan 10 jaar nautische en technische ervaring mee, wat een welkome bijdrage is aan BMT's totale survey-aanbod in P&I- en H&M-onderzoeken.

 


 
Geplaatst op 29-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: