15e Letselschadecongres - De prijs van letselschade

Op 3 oktober 2022 vindt het 15e Groningse Letselschadecongres plaats bij de Rijksuniversiteit Groningen. Het thema van dit lustrumcongres is 'De prijs van Letselschade'. Gerenommeerde sprekers uit de wetenschap en de praktijk gaan op zoek naar de prijs van Letselschade.

Deelnemersbijdrage
Voor uw deelname aan dit congres vragen we u een bijdrage van € 250 (vrijgesteld van BTW). Hiervoor ontvangt u toegang tot het congres en de na het congres te verschijnen congresbundel. Voor uw deelname aan het congres ontvangt u maximaal 4 NOvA-, Nivre- of andere PO-punten. Voor studenten is de toegang € 45 (zonder toezending van de na het congres te verschijnen congresbundel). Studenten kan gevraagd worden om bij toegang van het congres hun collegekaart te tonen.
 

Datum en tijd
U bent welkom vanaf 10.00 uur, het congres start om 10.30 uur en eindigt om ca. 16.15 uur met een borrel.  

Dit congres is uitsluitend fysiek, online deelname is niet mogelijk. Een aantal dagen voorafgaand aan het congres ontvangt u nadere informatie.

Plaats
Dit congres vindt plaats in de Aula van het Academiegebouw van de Rijkuniversiteit Groningen, Broerstraat 5 te Groningen.


Geïnteresseerden kunnen zich HIER inschrijven.
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Geplaatst op 06-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: