LetselVrouwen halen meer dan 1000 euro op voor de Hartstichting

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Letselvrouwen op donderdag 29 september in Amsterdam, is ruim 1.000 euro opgehaald voor de Hartstichting. De bijeenkomst stond in het teken van Dress Red Day en de meeste aanwezigen waren daarom ook in het rood gekleed.

Veel aandacht werd gegeven aan het vrouwenhart. Eerst in figuurlijke zin door familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt en daarna in letterlijke zin door wetenschapsjournalist Nelleke van der Houwen. De bijeenkomst was ‘uitverkocht’ met meer dan 100 aanwezigen. Na de lezingen was er een pubquiz die werd verzorgd door DJ Fleur. Bij alle aanwezigen werd de kennis van de popmuziek getest. Daarna werd er onder het genot van drankje en een uitgebreid buffet volop genetwerkt. 


Zoals ieder jaar werd deze bijeenkomst gesponsord door Crawford & company (Désirée Lam), KBS Advocaten (Nadia Haase), Ard Korevaar Personenschade (Diny de Neef en Ellis Verhoeven), Hofmans Letselschade (Annemiek van Reenen-ten Kate) en de Bureaus (Ellen van den Berg en Francie Peters). Ook volgend jaar zal er een bijeenkomst van Letselvrouwen zijn, deze staat gepland op 28 september 2023!  
 

LetselVrouwen

LetselVrouwen is een informele netwerkorganisatie voor vrouwelijke professionals in de letselschadebranche en is een platform voor vrouwen die werkzaam zijn in de verschillende disciplines van het vakgebied. Één keer per jaar wordt een netwerkbijeenkomst georganiseerd, op de locatie van De Bureaus of Hofmans Letselschade. 


 

Geplaatst op 30-09-2022

Volgende >


Share on: