Patrick Verhoef treedt toe tot directie Flyct Letselschade

Op 1 september 2022 is Patrick Verhoef toegetreden tot de directie van Flyct Letselschade. Hij neemt de plek over van Mark van Dijk, die verder gaat als adviseur van Flyct. De directie bestaat nu uit algemeen directeur Tessa ’s Gravemade, operationeel directeur Pieter Koks en commercieel directeur Patrick Verhoef.

Tessa ’s Gravemade is blij met de nieuwe samenstelling. “Een sterk bestuur heeft de juiste balans tussen commerciële- en operationele slagkracht. Met Pieter en Patrick in de directie van Flyct, zit dit helemaal goed. We zijn heel verschillend, maar werken goed samen in een team. De missie van Flyct is een positieve ervaring na een ongeluk zijn. Daar gaan wij voor, met z’n drieën als directie en natuurlijk ook met ons hele team. Maar ik zal me ook sterk blijven maken voor branche betrokkenheid, ten gunste van slachtoffers.” 


Achtergrond Patrick Verhoef
Patrick Verhoef heeft ruime ervaring als manager in commerciële functies, waarvan de laatste acht jaar als zelfstandig interimmanager. Hij werkte onder andere in de retail branche en apothekerswereld. In september 2021 trad hij in dienst bij Flyct als commercieel manager en schuift nu dus door naar de functie van commercieel directeur. Zijn brede commerciële ervaring in verschillende branches wil hij graag verder inzetten voor Flyct en haar klanten. "In alle functies die ik heb gehad, heeft de klant centraal gestaan. Bij Flyct is dit ook zeker van toepassing. Slachtoffers, waarvan de wereld van het ene op het andere moment op zijn kop staat, willen wij graag helpen en ontzorgen. Ons streven is een positieve ervaring na een ongeluk."


Mark van Dijk
Terugtredend directielid Mark van Dijk houdt zich in zijn nieuwe rol als adviseur bezig met de aandachtsgebieden innovatie en kwaliteit, waaronder het Flyct Kenniscentrum. De laatste jaren was hij hier al actief mee bezig. "Binnen ons eigen Flyct Kenniscentrum staan opleiden en het borgen van kennis over letselschade centraal. Als adviseur ga ik mij graag richten op de verdere ontwikkeling hiervan."


Flyct Letselschade
Bij letselschadebureau Flyct Letselschade werken 80 mensen. Flyct hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en werkt daarom met experts in het hele land en zelfs internationaal. Er is voor het slachtoffer altijd een expert dichtbij. De kantoren van Flyct zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel en Assen.

Geplaatst op 01-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: