Senior Branche Specialist Property Pieter Dijkstra terug bij Allianz

Met ingang van 1 september is Pieter Dijkstra – na een uitstapje van vijf jaar – weer terug bij Allianz. Hij is er gestart als Senior Branche Specialist Property. Pieter komt bij Ergo Versicherung AG vandaan waar hij de laatste twee jaar de functie van Senior Underwriter Property vervulde.

Pieter startte zijn loopbaan in de verzekeringsbranche als senior schadecorrespondent bij Lippmann Groep waar hij acht jaar werkzaam was. Vervolgens trad hij in dienst bij Aegon. Hij verruilde deze baan in 2010 voor Allianz waar hij respectievelijk de functies van Senior Underwriter Property en Branche Specialist Property vervulde. Tot hij in 2017 vertrok voor een functie bij Starr Insurance Companies, gevolgd door zijn recente functie bij Ergo Versicherung.
 

Pieter: “Het was totaal geen vlucht om bij Ergo te kunnen vertrekken, want ik had het er erg naar mijn zin. Maar ik werd door Allianz benaderd en toen het ging kriebelen. Dat was het eigenlijk: dat goede gevoel dat ik altijd heb gehouden bij Allianz kreeg een boost door dit verzoek.

Binnen twee jaar ben ik bij Ergo weggegaan en dat vind ik eigenlijk te snel. Maar dit voelde zo goed. Ik zie het als een mooie uitdaging om weer voor dit gave bedrijf te gaan werken. Ik heb altijd gezegd: als ik nu nog eens van werkkring verander, dan zou dat een werkomgeving moeten worden waarvan ik zeker weet dat ik er tot mijn pensioen blijf werken. Zo zeker moest dat zijn. En zo voelde het!”


 

Geplaatst op 13-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: