Nathalie van Beek per 1 oktober manager Personenschade bij McLarens B.V.

McLarens heeft zijn dienstenpakket fors uitgebreid. Personenschade is sinds eind 2020 een nieuwe tak. Deze uitbouw op het gebied van medische en werkgevers-aansprakelijkheid was mogelijk door de inzet en visie van mr. Nathalie van Beek. McLarens heeft haar gevraagd om per 1 oktober 2022 het management te komen versterken.


Met de komst van Nathalie zal niet alleen de afdeling Personenschade een juiste plek krijgen binnen het management, maar meent McLarens ook dat haar inbreng een goede invloed zal hebben op de gehele visie en strategie van McLarens BV.

 

De inmiddels NKL-gecertificeerde Personenschade-afdeling is voortgekomen vanuit de integratie van destijds SMI, een bureau dat sterk was gericht op het doen van onderzoek op het gebied van medische aansprakelijkheid. Na de integratie is Nathalie van Beek gestart met het verder uitbouwen van deze nieuwe afdeling, die nu al 7 experts kent en 3 dossierassistenten. Een verdere groei is zeker gaande en McLarens verwacht dan ook dit aantal in 2023 verder te kunnen uitbreiden met ervaren experts.

Nathalie van Beek is bereikbaar op telefoonnummer 06-39121110 of via e-mail: nathalie.vanbeek@mclarens.com


Over McLarens

McLarens BV is onderdeel van het wereldwijd opererende McLarens en heeft in Nederland 50 medewerkers die zich bezighouden met schade-expertise op het gebied van constructie, aansprakelijkheid, agrarisch, milieu, techniek en property. Gewerkt wordt vanuit 4 kantoren, regionaal verspreid over Nederland.

 

Geplaatst op 06-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: