Marlou Vredenbregt-Schellekens verruilt CED voor Achmea

Na ruim 7 jaar heeft Manager Forensic Marlou Vredenbregt-Schellekens afscheid genomen van CED. Marlou is inmiddels als toedrachtonderzoeker gestart bij Achmea. Haar functie bij CED is overgenomen door Manfred Mulder.

Marlou Vredenbregt-Schellekens (foto Cindy van der Helm)

Marlou studeerde Criminologie aan de Erasmus Universiteit. De opleiding trok haar vanwege de diversiteit. Volgens Marlou krijg je tijdens de opleiding van alles een stukje mee wat goed van pas is gekomen tijdens haar werk. Haar master Forensica aan de Universiteit van Maastricht ging over de waarde van – met name technisch – bewijs in de rechtspraak. Heel zinvolle kennis, want dankzij haar opleiding is zij gewend om lange juridische teksten te lezen. Wederom iets waar zij veel profijt van heeft.
 

Na haar opleiding ging Marlou als fraudecoördinator aan de slag bij CED en als senior Operationeel Onderzoeker/coördinator fraudebeheersing bij Verenigde Assurantiebedrijven Nederland N.V. Na bijna vijf jaar werd zij teruggevraagd door CED.


Marlou: "In 2015 was mijn opdracht duidelijk: CED Forensic verjongen. En als ik kijk naar het mooie team wat ik nu achterlaat, dan kan ik niet anders dan zeggen dat we dat samen heel goed gedaan hebben.
Het waren zeven leerzame jaren met mooie momenten, maar soms ook met verdriet. Met buikpijn van het lachen en soms handen in het haar. Maar wat ben ik waanzinnig trots op ‘mijn’ clubje; met pijn in mijn hart laat ik jullie achter, maar jullie zijn in goede handen bij Manfred.
Tegen alle andere collega’s en opdrachtgevers wil ik zeggen bedankt voor de fantastische samenwerking, het was mij een waar genoegen!!”

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 24-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: