DIAS Group breidt dienstenpakket uit door overname BaseNet

DIAS Group, aanbieder van softwareoplossingen aan MKB-bedrijven, corporates en dienstverlenende organisaties, heeft BaseNet overgenomen waarmee DIAS de sectoren advocatuur en juridische dienstverlening aan het dienstenpakket toevoegt.

BaseNet is een key speler in Nederland op het gebied van software voor de advocatuur en juridische dienstverlening. Het bedrijf biedt een totaaloplossing met alle benodigde functionaliteiten voor advocatenkantoren waaronder digitaal dossier- en relatiebeheer (CRM), documentmanagement (DMS), e-mail integratie, tijdschrijven, boekhouden en managementrapportages.

 

Ruud van der Kruk, CEO DIAS Group: “De toevoeging van BaseNet aan ons portfolio is een belangrijke stap. Het onderstreept onze groei ambitie als state-of-the-art software aanbieder in verschillende nichemarkten waarmee MKBs, corporates en dienstverlenende organisaties hun digitalisering en groei versnellen.

BaseNet heeft een ijzersterke reputatie in haar branche. Met haar komst naar DIAS kunnen wij nu ook de advocatuur en juridische dienstverlening sector bedienen met slimme software die bedrijfsprocessen vereenvoudigt en dagelijkse werkzaamheden makkelijk, snel en efficiënt maakt. Wij verwelkomen de medewerkers van BaseNet en haar management in ons team en kijken ernaar uit om met gebundelde krachten de verdere groei van BaseNet te realiseren.”

 

Ruud Pepping, CEO BaseNet: “BaseNet heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd om haar succesvolle Nederlandse business internationaal uit te rollen. Momenteel zijn we naast Nederland actief in België, Spanje en Engeland. Als onderdeel van DIAS Group kunnen wij onze groeiambities nog beter en effectiever realiseren. De schaal van de organisatie en de support die we van DIAS krijgen, stelt ons in staat om in deze volgende fase van groei de focus te behouden; op onze business, op productontwikkeling en op verdere internationale expansie – zonder hierbij in te leveren op kwaliteit voor onze eindgebruikers. Sterker nog, dankzij samenwerkingen binnen de groep zijn wij in staat nog meer toegevoegde waarde aan onze eindgebruikers te leveren.”

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 31-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: